Vážení klienti, vzhledem k vysokým teplotám může dojít ke znehodnocení nebo poškození zboží, a proto doporučujeme objednávat zboží domů nebo na výdejní místa, nikoli do Z Boxů a Balíkomatů. Za případné škody v těchto případech nepřebíráme odpovědnost. Děkujeme za pochopení.

Recepty s Organic Oasis Lab 1. část

Myslíme, že naše unikátní doplňky výživy, které znáte pod značkou Organic Oasis Lab, není třeba speciálně představovat. Ale věděli jste, že z našich kapslí, které jsou plné probiotik, vitamínů a jiných prospěšných živin, dokážete vyčarovat i chutné recepty?

Ve spolupráci se známou slovenskou cukrářkou, Renátou Hečkovou, kterou z Instagramu můžete znát jako Kolachella, jsme proto připravili několik chutných receptů, které věříme, že inspirují i ​​vás. Renátka navíc nabízí vlastní video kurzy, kde se mimo jiné, naučíte péct ten nejlepší Pavlov dort..


Oříškové energy balls s Probio Detox Therapy

Jedná se o extrémně rychlý recept, který vám dodá energii, ať jste kdekoli. Snack plný proteinu, akorát sladký, s obsahem 7 cílených živých probiotických kmenů, včetně prebiotik, bílé chlorely a patentované látky HEPURE™. Přesně toto jsou totiž složky, které naleznete právě v Probio Detox Therapy od Organic Oasis Lab. Kromě lepšího trávení podporuje detoxikaci, výživu a regeneraci jater.

na oříškové kuličky, budete potřebovat
100 gramů ovesných vloček
70 gramů oříškového másla ( lískovec, arašíd ...)
50 gramů lístků
50 gramů mandlí
150 gramů datlí ( zbavené pecky)
10 kapslí PROBIO DETOX THERAPY od Organic Oasis Lab

* dávka je na 10 kuliček, tím pádem je ideální použít 5 násobnou dávku probiotik

postup
Postup je velmi jednoduchý. Vyberete si vámi preferované oříšky, oříškové máslo a datle. Přidáte ovesné vločky a kapsle PROBIO DETOX THERAPY od Organic Oasis Lab.
Zbývá už jen vše pořádně vymixovat, podělit na části a nakuličkovat tak, abyste získali denní dávku, v podobě 2 kuliček.Takto jednoduše splníte denní dávku probiotik, pro detoxikaci a regeneraci jater. Hotové kuličky ještě obalte v kokosu, v ořeších... fantazii se meze nekladou..

Přípravu, si můžete prohlédnout i ve VIDEU, které naleznete ZDE.

recepty_kolachella2


Tvarohové syrniki s probiotiky Microbiome Therapy

Zkoušeli jste už syrniki? Jsou to velmi chutné, nadýchané, tvarohové, jakoby „lévance“, které si velmi jednoduše dokážete obohatit o dávku probiotik a prebiotik. V tomto receptu se o to postará Microbiome Therapy, s obsahem až 14 cílených živých probiotických kmenů, včetně prebiotik a fermentovaného prášku FIBRIOTICS™ ze 36 druhů ovoce a zeleniny na podporu trávení, imunity a proti alergiím. Díky obnovenému složení je nyní Microbiome Therapy vhodné i pro lidi, trpící histaminovou intolerancí.

na tvarohové syrniki budeme potřebovat (2porce)
280 gramů hrudkového tvarohu 5% tuku
1 žloutek
vanilková pasta
40 gramů hladké mouky, plus k sypání
40 gramů krupicového cukru
špetka soli
máslo a rostlinný olej

malinové coulis
mrazené maliny
cukr

omáčka k syrníkům
zakysaná smetana ( ideální 20% tuku)
2 kapsle probiotik MICROBIOME THERAPY od Organic Oasis Lab

moučkový cukr k poprášení na závěr

postup
Ze všech surovin utřeme tvarohovou hmotu. Hmotu není třeba dlouho míchat, stačí jen do té doby, než se suroviny nespojí. Následně hmotu vyformujeme do tvaru dukátků, které opečeme dozlatova na másle a oleji z každé strany. Potom ještě necháme dopéct v troubě, cca 5 minut při 180°C.
Podáváme s malinovým coulisem a se smetanou, do které jsme zamíchali probiotika Microbiome Therapy. Na závěr poprášíme cukrem a podáváme teplé. Velmi chutné jsou ale také na studeno..

Celý postup, i servírování, si můžete prohlédnout i ve VIDEU přímou ZDE.

recepty_kolachella3


Jahodové želatinové bonbóny s dětskými probiotiky Probio Kids Therapy

Jak se říká: ,,To nejlepší na konec“. Recept, který zaručeně potěší nejen malé, ale také velké.

Díky obsahu prémiových dětských probiotik, Probio Kids Therapy značky Organic Oasis Lab, jsou tyto bonbóny plné toho nejlepšího, co můžete dopřát svým dětem. 8 cílených živých probiotických kmenů pro děti včetně prebiotik a patentované vlákniny Lynside® s obsahem betaglukanu.Jedinečný prášek na podporu imunity, růstu, dobrého trávení a prevence zubního kazu s jahodovou příchutí. 

Do přípravy těchto bonbonů navíc můžete zapojit i své děti.

budete potřebovať
200g jahod
35g medu
0,5 čajové lžičky vanilkové pasty

na želatínu
80g studené vody
20g želatíny

na čokoládovou polevu
100g čokolády dle vašich preferencí
30g kokosového oleje

20g PROBIO KIDS THERAPY od Organic Oasis Lab
mrazem sušené maliny k dozdobení

Pozor! Když přidáváte probiotika, teplota jahodové směsi, by neměla být vyšší než 40 ° C, ale ani klesnout pod 25 ° C, neboť tehdy už začíná želatina tuhnout. Neměla by vás pálit, ale ani být vlažná.

postup
Jahody rozmixujeme, smícháme s medem a vanilkou. Tuto směs necháme ještě chvíli přejít varem, aby se chuť zintenzivnila. Následně přidáme želatinu, kterou jsme předtím nechali nabobtnat ve vodě. Pozor, jahodová směs musí být horká, avšak ne vroucí – pak by se vám želatina nemusela chovat jak má. Na závěr, dokud je směs ještě teplá, přidáme PROBIO KIDS THERAPY. Následně přelijete do silikonových formiček a necháme zatuhnout v chladničce.
Po vyklopení už jen přelijeme čokoládovou polevou a dozdobíme mrazem sušenými malinami.

Z této dávky vycházejí pro splnění denní dávky 4 bonbóny denně. Detailní postup naleznete ve VIDEU.


recepty_kolachella4

Nebojte se experimentovat

Ať už se rozhodnete vyzkoušet některý z receptů, nebo máte nějaké vlastní, oblíbené, opravdu se nebojte experimentovat. Klidně obsah kapslí zakomponujte do svého smoothie, jogurtu, do teplé snídaňové kaše a podobně. Jedinou podmínkou je, aby se probiotika nepřidávala do jídel, která mají více než 40 °C. Právě tím by se mohla snížit jak kvalita, tak účinnost.
Pokud máte vlastní recepty, kde používáte doplňky stravy Organic Oasis Lab, dejte nám vědět a rádi je vyzkoušíme.